Siretul Dolhasca debutează miercuri seară în miniturneul pentru promovarea în Liga a III-a

Siretul Dolhasca poate deveni a patra echipa din judetul Suceava prezenta pe tabloul viitorului sezon al Ligii a III-a. Pentru asta, echipa condusa de Constantin Ferariu trebuie sa castige miniturneul de promovare organizat in regiunea nord-est. Acolo, prima adversara a Siretului este campioana judetului Iasi, Unirea Mircesti, pe care o infrunta miercuri seara, in nocturna, de la ora 20.00, pe stadionul Municipal din Vaslui. “Am trecut cu brio testele pentru COVID-19. Toti suntem negativi si pregatiti de baraj, de promovarea in Liga a III-a. Dolhasca va scrie istorie in aceasta vara”, a declarat antrenorul-jucator Constantin Ferariu inaintea debutului la turneul de baraj.

Siretul Dolhasca a plecat spre Vaslui cu un lot de 14 jucatori: Angel Baiceanu, Constantin Dumitru, Costel Gradinaru, Constantin Ferariu, Narcis Ciubotariu, Andrei Ciobanu, Sergiu Beclea, Cezar Tofan, Florin Sava, Adrian Caragea, Bogdan Ghiarasim, Vlad Costan, Alin Scutariu si Ciprian Morosanu. Matei Costan si Adrian Daraba sunt accidentati, iar Tudor Homneac lipseste din motive personale.

In primul meci din miniturneul de promovare de la Vaslui, campioana nemteana Bradu Borca a surclasat-o pe Unirea Mircesti cu scorul de 8-1.

Conform hotarârii Comitetului de Urgenta al FRF din 11 mai 2020, s-a decis sa promoveze din Liga IV-a în Liga a III-a, campionatul 2020/2021, 14 echipe câstigatoare ale mini-grupelor de baraj în trei dintre cele 42 de campioane judetene declarate de AJF/AMFB. Daca o echipa situata pe locul 1 la finalul meciurilor mini-grupei din cadrul barajului de promovare în Liga a III-a nu se înscrie în competitie, nu îndeplineste conditiile de participare sau se retrage înainte de începerea competitiei Liga a III-a, locul vacant astfel aparut va fi completat cu echipa situata pe locul 2 în mini-grupa respectiva.

Foto: Stefan Pilat

COMENTARII:

1 Comentariu la "Siretul Dolhasca debutează miercuri seară în miniturneul pentru promovarea în Liga a III-a"

  1. Bradul Borca- Dolhasca 3-0! Adio liga 3. Siretul este o echipa modesta.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*