Singura variantă este victoria

Handbaliştii suceveni se află în faţa unui şir de trei meciuri programate într-un interval de doar o săptămână. Primul examen din această sesiune va avea loc, miercuri, pe terenul formaţiei CSM Bucureşti.

Componenţii echipei locale de handbal au fost liberi doar în prima zi de Paşte. Chiruţ şi colegii săi au reluat antrenamentele luni seară, iar marţi dimineaţă au plecat spre capitală. Pentru duelul cu CSM Bucureşti, Leonard Bibirig şi Stelian Bursuc nu îl vor avea la dispoziţie pe Cristian Bursuc, jucător care a reluat pregătirile, dar cu echipa a două. Gazdele au moralul ridicat după ce, în etapa precedentă, au dispus de UCM Caraş-Severin cu scorul de 32-28. De altfel, antrenorul Leonard Bibirig a avertizat că CSM Bucureşti are în lot câţiva jucători foarte valoroşi, referindu-se la Ciobanu, Stamate, Georgescu şi Savenco.

“În ultimele etape au fost nişte rezultate pe care nimeni nu le prevedea la începutul returului. Calculele hârtiei nu s-au mai adeverit, deci trebuie să fim foarte precauţi, atât la antrenamente cât şi la meciuri. Să nu uităm ca cei de la CSM Bucureşti au investit masiv în pauza de iarnă şi au adus patru jucători de lot naţional”, a declarat Leonard Bibirig.

Meciul dintre CSM Bucureşti şi Universitatea Suceava este programat miercuri, de la ora 18:00, şi va fi arbitrat de argeşenii Adrian Barbu şi Sorin Nica. În turul campionatului, sucevenii s-au impus cu scorul de 40-33.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Singura variantă este victoria"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*