Sigur pe calificarea Universitatii

Antrenorul echipei a doua a Universitatii, Razvan Bernicu, considera ca lipsa de experienta a contat foarte mult in economia jocului cu Politehnica Iasi. Cat priveste meciul echipei mari din Ucraina, tehnicianul sucevean este sigur ca Universitatea se va califica in sferturi.

La sfarsitul intalnirii cu Politehnica Iasi, Razvan Bernicu si-a exprimat regretul ca elevii sai au scapat victoria printre degete, punand revenirea oaspetilor pe seama tineretii formatiei sucevene.

“A fost un meci greu si prin prisma absentelor din tabara noastra, a jucatorilor care au mers cu echipa mare in Ucraina. Ne asteptam sa fie un meci de lupta, dar din pacate nu am reusit sa castigam cele doua puncte. Lipsa de experienta si-a spus cuvantul, am folosit jucatori care nu au meciuri in picioare la Divizia A. Acest lucru s-a vazut pe final de meci cand am asistat la mai multe greseli individuale specifice junioratului”, a declarat Razvan Bernicu.

Pana la urmatorul joc din campionatul Diviziei A, Razvan Bernicu asteapta meciul din Cupa Challenge al primei echipe. Fosta extrema de la Ambro este de parere ca Universitatea poate repeta performanta de anul trecut, cand echipa suceveana a disputat ultimul act al competitiei.

“Eu zic ca vor face un meci bun acolo si chiar daca nu vor castiga, sunt sigur ca se vor califica mai departe. Speram sa ajungem cat mai departe si anul acesta. Acum sunt echipe mai puternice decat in sezonul trecut dar tinand cont de jocul prestat de noi pana acum in campionat si in primul meci din Challenge Cup, eu zic ca vom face o figura frumoasa”, a mai spus antrenorul Universitatii II.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *