Si-au împărţit punctele

Sporting Suceava şi LPS Suceava şi-au împărţit punctele în prima etapa din noul sezon al Campionatului Naţional de Juniori Republicani, fiecare echipa bifând câte o victorie după dubla confruntare directa găzduita duminica de stadionul Areni.

În meciul destinat grupelor de Juniori A, forma]ia celor de la LPS Suceava, s-a impus la scor de neprezentare, 3-0, în faţa omologilor de la Sporting. Oaspeţi pe Areni, elevii antrenorului Ovidiu Murariu şi-au asigurat victoria încă din prima repriză, intrând la pauză cu un avantaj de două goluri, graţie reuşitelor semnate de Reguş şi Viţel. Deşi în repriza a doua, echipa gazdă, condusă de pe banca tehnica de Aurel Constantin a încercat sa revina pe tabela de marcaj, de înscris au făcut-o tot cei de la LPS, care au stabilit scorul final la 3-0 după golul lui Neamţu.

În confruntarea juniorilor B, fotbaliştii de la Sporting, conduşi de pe margine de Ciprian Anton, au câştigat derbyul local cu grupa pregătita de Ovidiu Caldăruş cu scorul de 2-0, graţie a două goluri înscrise în prima repriză de Plăcintă şi Ioancea.

În runda a doua, programata duminică, 19 septembrie, LPS Suceava va primi pe stadionul Areni vizita celor de la LPS Piatra Neamţ, în timp ce Sporting Suceava se va deplasa pe terenul grupării LPS Roman.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Si-au împărţit punctele"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*