Si-au luat „om de caracter”

Uimiti de plecarea lui Cristian Adomnicai, sucevenii asteptau cateva lamuriri care sa-i clarifice atat asupra jucatorului, cat si a ceea ce se intampla la clubul sucevean. Si cine ar fi putut sa explice mai bine decat antrenorul Vlad Caba, ocazie cu care-i multumim inca odata pentru amabilitate.

Antrenorul celor de la HC Odorhei nu e la prima colaborare cu fostul inter dreapta al “studentilor” suceveni. Dupa ce a terminat junioratul la LPS Suceava, Adomnicai, Pancu si Irimescu s-au legitimat la Politehnica Timisoara, unde antrena Vlad Caba: “In 2001 am promovat in Liga Nationala, cei trei fiind jucatorii de baza ai unei echipe de copii“.

Harghitenii aveau nevoie sa-si intareasca atat postul de inter dreapta, cat si cel de aparator intermediar. “L-am dorit suficient de mult incat sa-l conving pe finantatorul echipei (Senatorul Verestoy Attila) si pe directorul excecutiv (Benedek Csaba) ca, prin aducerea lui Adomnicai, vom castiga un om de caracter si un jucator cu mare experienta de care avem nevoie“ a subliniat Vlad Caba, care a mai tinut sa precizeze obiectivul clar al echipei sale: “Avem nevoie de experienta, eficacitatea, daruirea si siguranta in joc, conform cu dorinta noastra de a ne imbunatatii jocul si implicit de a ne confirma pozitia de echipa care doreste sa intre in competitie cu Constanta pt castigarea titlului!

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Si-au luat „om de caracter”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*