Si-a revenit Soldanescu

Veşti bune dinspre tabăra Universităţii înaintea meciului cu Minaur Baia Mare. Bogdan Şoldănescu şi Cornel Grigorie şi-au revenit după accidentările suferite şi sunt apţi pentru partida de sâmbătă.

Antrenorul Leonard Bibirig a anunţat că are la dispoziţie tot lotul pentru meciul din următoarea etapă. Tehnicianul Universităţii îşi doreste ca jucătorii care au fost accidentaţi să îşi revină cât mai repede la forma maximă.

“Speram ca pe parcursul urmatoarelor zile sau saptamani sa ajunga la o forma sportiva care sa le permita sa evolueze in primii 14”, a declarat Leonard Bibirig Bibirig.

Bogdan Şoldănescu aşteaptă cu nerăbdare să reintre în meciurile oficiale şi este de părere că Universitatea se poate întoarce cu cel puţin un punct de la Baia Mare.

“Minaurul este o echipa puternica mai ales pe teren propriu. Imbina tinerea unor jucatori cu experienta altora. Cred insa ca noi traversam o forma destul de buna, avem un moral bun si cred ca vom face un rezultat bun acolo”, a spus Bogdan Soldanescu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Si-a revenit Soldanescu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*