Si tu poti ajunge la Sporting!

Organizatorii Cupei Cartierelor pregatesc si in acest an multe surprize echipelor ajunse in fazele finale. In plus, pentru spectatorii din tribuna bazei „Ramiro” vor fi organizate concursuri cu premii surpriza, iar finala va fi precedata de un concert al trupei Ceilalti.

Pe langa titlurile de cel mai bun portar, cel mai tehnic jucator si cel mai bun marcator, duminica va fi premiat si cel mai promitator jucator, acesta fiind ales de managerul clubului Sporting Suceava, Ciprian Anton. Castigatorul va fi invitat la antrenamentele „alb-verzilor” pentru a demonstra ca poate juca la nivelul Ligii a III-a. Anul trecut, alesul a fost Lucian Cutas, iar tanarul atacant a profitat imediat de sansa avuta.

„Anul trecut la Cupa Cartierelor am jucat la Romfour Obcini, echipa care a terminat pe locul III. Am iesit si golghetarul competitiei, cu 10 reusite, si am fost ales de domnul Ciprian Anton cel mai promitator jucator. Acesta mi-a dat sansa sa merg timp de o luna in probe, pentru a ma vedea si antrenorii Claudiu Sevaciuc si Bogdan Grosu. La final, conducerea a hotarat sa raman la echipa”, a marturisit Lucian Cutas.

In primul sezon petrecut in curtea Sportingului, acesta a marcat 12 goluri pentru echipa secunda, care activeaza in Liga a IV-a. Lucian Cutas a prins prima echipa ca titular in patru randuri, nereusind inca sa marcheze in al treilea esalon.

Cupa Cartierelor 2013 este parte a proiectului international MOVE Pilot Project,organizat in Romania de Federatia Romana Sportul pentru Toti si cofinantat de catre International Sport and Culture Association Danemarca, Friedrich-Alexander Universitat Erlangen-Nurnberg Germania su European Commision’s Executive Agency for Health and Consumers.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Si tu poti ajunge la Sporting!"

  1. Locul 3 anul trecut la cupa cartierelor au luat cei de la Oscar 🙂

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*