Au aflat programul meciurilor

Federatia Romana de Rugby a dat publicitatii calendarul competitional pentru viitorul sezon al Diviziei Nationale de Seniori. Astfel, noua editie de campionat va reuni la start doar sapte formatii CSM Bucovina Suceava, Politehnica Iasi, Stiinta Petrosani, CSU Arad, RC Barlad, RCM Galati si CS Navodari, gruparea Stejarul Buzau retragandu-se din orice competitie din cauza problemelor financiare. In runda inaugurala a noului sezon, echipa suceveana va evolua sambata, 29 martie, pe teren propriu, contra celor de la CSU Arad. Turul si primele doua runde din retur se joaca pana pe 31 mai, urmand ca, ultimele cinci etape din sezonul regulat sa aiba loc intre 19 iulie si 16 august, dupa revenirea echipelor din vacanta de vara.

Programul echipei sucevene:

Etapa I (29 martie):
CSM Bucovina Suceva – CSU Arad

Etapa a II-a (5 aprilie):
RCM Galati – CSM Bucovina Suceava

Etapa a III-a (12 aprilie):
CSM Bucovina Suceava – CS Navodari

Etapa a IV-a (26 aprilie):
Poli Iasi – CSM Bucovina Suceava

Etapa a V-a (3 mai):
CSM Bucovina Suceava – Stiinta Petrosani

Etapa a VI-a (10 mai):
RC Bârlad – CSM Bucovina Suceava

Etapa a VII-a (17 mai):
CSM Bucovina Suceava va sta.

Etapa a VIII-a (14 mai):
CSU Arad – CSM Bucovina

Etapa a IX-a (31 mai):
CSM Bucovina Suceava – RCM Galati

Etapa a X-a (19 iulie):
CS Navodari – CSM Bucovina Suceava

Etapa a XI-a (26 iulie):
CSM Bucovina Suceava – Poli Iasi

Etapa a XII-a (2 august):
Stiinta Petrosani – CSM Bucovina Suceava

Etapa a XIII-a (9 august):
CSM Bucovina Suceava – RC Bârlad

Etapa a XIV-a (16 august):
CSM Bucovina Suceava va sta.

La finalul sezonului regulat, echipele clasate pe locurile 1-4, vor juca în fazele superioare ale Diviziei Nationale, în urma carora se vor stabili echipele care vor promova în Superliga Nationala. Formatiile clasate pe locurile 5-7, vor juca înca un tur, cu mentiunea ca acestea isi vor pastra punctele obtinute în sezonul regulat.

Pana la startul jocurilor oficiale din noul sezon al Diviziei Nationale, rugbistii suceveni vor isi vor testa fortele la Cupa Bucovinei, o intrecere de meciuri amicale programata la finalul acestei saptamani, pe terenul “Unirea” si la care, pe langa echipa gazda, si-au mai anuntat prezenta Politehnica Iasi, RC Barlad si RCM Galati.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Cum sa nu dai niciun rezultat de la republicani si dai toate stirile despre cupa prieteniei juniori c ..si nu dai replublicani ..RUSINE pentru acest SITE..pe Monitorul de Suceava sunt rezultatele si pe acest site zis de sport …nu sunt !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *