Săgeata, tare ca Stejaru’

Următoarea adversară a Cetăţii, Săgeata Stejaru, reprezintă una dintre cele mai puternice echipe din serie. Cel puţin aşa susţine antrenorul botoşănenilor, Cristi Popovici.

FC Botoşani a înfruntat în urmă cu două etape formaţia tulceană, meciul încheindu-se nedecis, scor 1-1. Antrenorul botoşănenilor, Cristi Popovici a avut doar cuvinte de laudă despre Săgeata Stejaru, afirmând că a fost cel mai greu adversar pe care l-a întâlnit până acum.

“Eu zic ca Sageata Stejaru este o echipa foarte buna. Dintre echipele cu care a jucat Botosaniul pana acum, cu Sageata a fost cel mai greu. Au jucatori experimentati, care au jucat in prima liga. Sunt jucatori tehnici care fac un joc combinativ foarte bun, nu gresesc cum am facut-o noi sau Suceava. Nu dau mingea cu tibia in aut sau prima pasa la adversar. Steajarul este o echipa foarte buna”, a avertizat Cristi Popovici.

Deşi abia a promovat, Săgeata Stejaru a început bine campionatul, reuşind 4 victorii şi 2 egaluri în 9 meciuri. Formaţia este susţinută din umbră de 7 finanţatori, toţi machedoni. Aceştia îi asigură un buget de 500.000 de euro pe sezon, jucătorii având prime de joc de 150 de euro pentru fiecare punct câştigat.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Săgeata, tare ca Stejaru’"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*