Săgeata, tare ca Stejaru’

Următoarea adversară a Cetăţii, Săgeata Stejaru, reprezintă una dintre cele mai puternice echipe din serie. Cel puţin aşa susţine antrenorul botoşănenilor, Cristi Popovici.

FC Botoşani a înfruntat în urmă cu două etape formaţia tulceană, meciul încheindu-se nedecis, scor 1-1. Antrenorul botoşănenilor, Cristi Popovici a avut doar cuvinte de laudă despre Săgeata Stejaru, afirmând că a fost cel mai greu adversar pe care l-a întâlnit până acum.

“Eu zic ca Sageata Stejaru este o echipa foarte buna. Dintre echipele cu care a jucat Botosaniul pana acum, cu Sageata a fost cel mai greu. Au jucatori experimentati, care au jucat in prima liga. Sunt jucatori tehnici care fac un joc combinativ foarte bun, nu gresesc cum am facut-o noi sau Suceava. Nu dau mingea cu tibia in aut sau prima pasa la adversar. Steajarul este o echipa foarte buna”, a avertizat Cristi Popovici.

Deşi abia a promovat, Săgeata Stejaru a început bine campionatul, reuşind 4 victorii şi 2 egaluri în 9 meciuri. Formaţia este susţinută din umbră de 7 finanţatori, toţi machedoni. Aceştia îi asigură un buget de 500.000 de euro pe sezon, jucătorii având prime de joc de 150 de euro pentru fiecare punct câştigat.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *