Sfaturi de la profesioniști – ce trebuie să faci pentru a alege corect biletul zilei

Sintagma biletul zilei nu este o necunoscută pentru cei pasionați de sport, ba dimpotrivă este ceva care adesea e pe buzele tuturor. Febra pronosticurilor predomină în timpul competițiilor sportive de amploare și nu numai. Există numeroase surse din care cei aflați la început pot să se inspire, însă și pariorii ceva mai experimentați apelează adesea la ponturile tipserilor în momentele în care sunt indeciși.

Cum ofertele de tipul biletul zilei abundă în online, alegerea celor care prezintă încredere și veridicitate poate fi destul de dificilă. Aici se văd puși în dificultate pariorii, însă cu ajutorul unor profesioniști în domeniu răspunsurile pot fi destul de simple. Iată ce recomandări oferă cei din redacția cota2.ro – un website cunoscut ce reunește o comunitate de tipseri din România.

Alege să pariezi doar pe sporturile pe care le cunoști

Deși în marea majoritate a cazurilor biletul zilei este alcătuit din meciuri de fotbal, există și zile în care oferta de evenimente sportive nu este atât de generoasă. În asemenea situații tipserii care formează biletul zilei mai includ și pronosticuri din alte sporturi (tenis, baschet, handbal, etc.).

Recomandarea în acest caz este ca pariorul să evite astfel de bilete ale zilei și să parieze doar pe acele sporturi pe care le cunoaște, întrucât în cazul în care pariul este pierdut, va exista acea frustrare: „De ce am pariat pe un sport cu care nu sunt familiarizat?”.

Urmărește statistica generală, dar și forma de moment a tipserului care oferă biletul zilei

Contează foarte mult ca tipserul sau comunitatea de tipseri în care ți-ai pus încrederea să aibă atât o statistică generală, cât și o formă de moment bună. Probabil nu ți se vor părea credibile pronosticurile oferite de un tipser care de-a lungul timpului a avut o rată de câștiguri foarte mică. Asta nu înseamnă totuși că biletul zilei este garantat câștigător dacă cele 10 anterioare au fost de asemenea câștigătoare, pentru că în sport se întâmplă adesea surprize.

Pentru a putea verifica aceste statistici, va trebui să găsești un website sau o comunitate care să le poată oferi. Platforma cota2.ro poate fi un reper în acest sens, întrucât include un sistem prin care tipserii sunt ierarhizați în funcție de o serie de criterii bine stabilite: număr total de pariuri plasate, pariuri pierdute și pariuri câștigate, rata de câștig și votul de încredere al comunității, prin numărul de abonați ai tipserului.

Alege biletul zilei, dar trece-l și prin propriul tău filtru

Chiar dacă tipserul al cărui bilet al zilei ai ales să îl urmezi pare să fie unul de încredere, este recomandat ca orice parior care îl alege să treacă respectivele pronosticuri prin propriul filtru. Mai exact, este vorba despre o analiză amănunțită a unor detalii care pot răsturna soarta meciului sau care pot să invalideze un anume pronostic: moralul jucătorilor, suspendări sau accidentări, motivația de a promova sau de a evita retrogradarea, etc.

Alege biletul zilei după numărul evenimentelor pe care le conține

Pentru unii pariori regula după care se ghidează este să plaseze sume mici pe bilete și să adauge un număr mare de meciuri. Este vorba despre amatori, care caută să dea lovitura, însă pariorii profesioniști plasează de regulă pronosticuri puține pe bilete, mizând sume ceva mai mari.

Prin urmare, alegerea biletului zilei trebuie să țină cont și de numărul de evenimente pe care le conține, întrucât de regulă cele care au pronosticuri într-un număr mai redus au de obicei sanse mai mari de câștig.

Alegerea biletului zilei nu mai reprezintă o provocare atât de mare atunci când se acordă atenție aspectelor menționate anterior. Atât pariorii experimentați, cât și cei amatori sau începători pot să se inspire din pronosticurile oferite de tipseri profesioniști, atât timp cât este vorba despre recomandări veridice, care se argumentează ținând cont de conjunctura evenimentului sportiv în cauză.

Cei interesați de sfaturi pertinente, de un loc din care să se poată inspira atunci când urmează să conceapă bilete la pariuri sportive, pot să acceseze și platforma menționată – cota2.ro. Recomandările tipserilor de aici sunt completate cu informații utile despre evenimentele sportive ale momentului, alături de sistemul de ierarhizare al celor care oferă sugestii cu privire la biletul zilei, în funcție de criterii specifice.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sfaturi de la profesioniști – ce trebuie să faci pentru a alege corect biletul zilei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*