Sfârghiu, două medalii de argint la juniori

Atleta suceveană Talida Sfârghiu a câştigat, la finalul săptămânii trecute, două titluri de vicecampioană la juniori. Sportiva antrenată de Erzilia Ţîmpău la CSM Suceava și CSM Rarău Câmpulung Moldovenesc a obţinut argintul în probele de 800 și 1.500 de metri. 

Talida Sfârghiu și Antonia Gabriela Bodna­riuc, atlete pregătite de antrenoarea Erzilia Ţîmpău la CSM Suceava și CSM Rarău Câmpulung Moldovenesc au câştigat trei medalii la Campio­natul Național de juniori, competiţie care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la București.

Talida Sfârghiu a devenit vicecampioană națională în probele de 800 și 1.500 de metri, iar Antonia Gabriela Bodnariuc a luat bronzul la 800 de metri.

Daniel Sebastian Moldovan
Daniel Sebastian Moldovan

La masculin, Daniel Sebastian Moldovan, sportiv legitimat la CSM Onești, dar care se pregătește sub îndrumarea antrenorului Radu Munteanu la Rădăuți, a câştigat două medalii: argint la 1.500 de metri și bronz la 800 de metri, ambele cu un nou record personal.

Aproape de podium au mai fost Claudia-Ionela Costiuc – locul 5 la 800 de metri, și Mădălina Elena Sârbu – locul 5 la 1.500 de metri.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *