Sezonul se reia pe 4 martie

Biroul de Urgenta al Asociatiei Judetene de Fotbal a stabilit in aceasta saptamana datele oficiale la care se vor relua cele patru campionate judetene aflate in organizarea forului prezidat de Aurel Daicu. Astfel, sezonul de primavara din fotbalul judetean va debuta pe data de 4 martie 2012, atunci cand Csm Raraul Campulung Moldovenesc va primi vizita celor de la Minerul Iacobeni, intr-un meci restanta din etapa 17-a a Ligii a 4-a.

O saptamana mai tarziu este programata restanta dintre Progresul Salcea si Steaua Dumbraveni, contand pentru etapa a 14-a din cadrul primei serii a campionatului Ligii a 5-a, precum si jocurile rundei a 18-a din cadrul Ligii a 4-a. Conform aceluiasi comunicat emis de Ajf, campionatul judetean de juniori C se va relua pe data de 17 martie, cu cele doua restante din ultima etapa a turului Lps Suceava – Locomotiva Dornesti si Cn “Nicu Gane” II Falticeni – Viitorul Arbore, o saptamana mai tarziu fiind programate si meciurile din runda inaugurala a returului. Caravana din Liga a 5-a va reporni la drum pe data de 18 martie, cu jocurile din cadrul primelor doua serii, meciurile din seria montana urmand sa inceapa abia pe data de 25 martie 2012.

Dupa prima parte a sezonului competitional 2011/2012, formatia Bucovina Fratautii Noi este lidera in clasamentul Ligii a 4-a, gruparile Progresul Salcea, Bradul Putna si Dorna Vatra Dornei conduc cele trei serii ale campionatului Ligii a 5-a, in vreme ce Sporting Suceava detine sefia in campionatul judetean de juniori C.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sezonul se reia pe 4 martie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*