Sezonul începe pe 14 august

Biroul de Urgenta din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal a convocat, ieri, Adunarea Generala a membrilor afiliati. La apelul sefilor forului fotbalului judetean au raspuns prezent aproximativ 50 de delegati ai cluburilor din Ligii a 4-a si a 5-a, precum si reprezentantii gruparilor de juniori C.

In urma reunirii ce s-a desfasurat in sala de conferinte a Hotelului Continental Arcasu s-a luat decizia ca viitorul sezon din fotbalul judetean sa debuteze pe data de 14 august, cu prima etapa din campionatul Ligii a 4-a, editia 2011/2012 urmand sa reuneasca la start un numar de 16 echipe.

In ceea ce priveste campionatul Ligii a 5-a, data exacta de start a viitorului sezon va fi stabilita in perioada urmatoare, in functie de numarul echipelor care se vor inscrie in competitie. De altfel, presedintele Ajf Suceava, Aurel Daicu, a admis ca pana pe 15 iulie, data limita de inscriere a echipelor in campionat, exista sanse mari ca tabloul Ligii a 5-a sa fie completat cu cateva echipe noi din localitatile Vama, Frasin, Dumbraveni, Ciocanesti, Stulpicani, Zvoristea, Crucea, Moara, Frumosu si Cacica.

Pana la aceiasi data, cele trei promovate, Avantul Volovat, Moldova Draguseni si Turbo Forest Poiana Stampei vor trebuie sa-si aduca stadioanele la standardele cerute, pentru a putea evolua in Liga a IV-a.

In cadrul sedintei de ieri a fost anuntata si perioada de transferuri din fotbalul judetean, cluburile de Liga a 4-a si Liga a 5-a avand posibilitatea de a face miscari de trupe in intervalul 4 iulie – 12 august.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sezonul începe pe 14 august"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*