Sevaciuc, locomotiva Rapidului

Cu punctaj maxim dupa primele 3 etape, Rapid CFR se afla in acest moment in varful clasamentului seriei I al Ligii a III-a. Ceferistii nu exulta insa de bucurie si anunta ca singurul obiectiv al echipei in acest sezon il reprezinta practicarea unui joc bun.

Antrenor la Rapid CFR alaturi de Bogdan Tudoreanu, Ion Buzoianu neaga ca echipa si-a propus promovarea in a doua liga: “Noi ne propunem sa jucam din ce in ce mai bine, adica sa facem un joc colectiv, de calitate. Pana acum am mers destul de bine, mai ales ca am avut un parcurs bun si in Cupa Romaniei, ceea ce pe jucatori i-a stimulat si le-a dat incredere pentru jocurile de campionat”.

In conditiile in care Rapidul va avea totusi un parcurs bun in acest campionat, Ion Buzoianu stie si care ar fi echipele cu care s-ar lupta ceferistii pentru primul loc.

“CS Panciu, Petrotub Roman si CFR Pascani. Am vorbit cu antrenorul celor din Roman, Susanu, care mi-a fost elev. Ultima data, mi-a spus ca echipa trage la primul loc. Sunt sustinuti de Primarie, dar si de acea societate, care are o putere economica mare”, este de parere Ion Buzoianu.

Evolutia buna a alb-visiniilor este pusa pe seama fundasului Claudiu Sevaciuc. Jucatorul imprumutat in iarna la Cetatea, reprezinta din punctul de vedere al conducerii ceferiste cea mai importanta piesa din angrenajul echipei.

“Sevaciuc este un antrenor in teren. Pur si simplu ma impresioneaza. La nicio echipa nu am avut asa un jucator. Am avut capitani de echipa deosebiti, Varga la Timisoara, la Suceava un Neacsu sau Cristescu, la Targoviste pe Ienei, deci jucatori cu mare experienta si personalitate. Dar Sevaciuc se detaseaza de ei printr-o personalitate deosebita in joc si in afara terenului. El imprima celorlalti colegi aceasta atitudine in teren si este mare lucru sa ai un asemenea jucator”, a mai spus antrenorul Rapidului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sevaciuc, locomotiva Rapidului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*