Seva, principal la Sporting

Divizionara a treia, Sporting Suceava, are incepand din aceasta saptamana un nou antrenor principal. Dupa patru etape petrecute pe banca “alb-verzilor”, Ovidiu Murariu a fost inlocuit cu Claudiu Sevaciuc.

Intruniti miercuri, membrii Consiliului de Administratie al Clubului Sporting Suceava au decis ca din retur echipa sa fie antrenata de Claudiu Sevaciuc. Acesta va colabora, cel mai probabil, pe banca tehnica cu Bogdan Grosu.

“Sunt foarte bucuros, este o mare oportunitate pentru mine. Perfect ar fi fost sa preiau echipa din vara, dar sunt convins ca putem face treaba buna si acum. Momentan vrem liniste. Avem un plan pus la punct pe care ne dorim sa il realizam si abia apoi sa vorbim”, a marturist Claudiu Sevaciuc.

Componentii formatiei Sporting vor intra in vacanta pe 7 decembrie, iar pe 16 ianuarie este programata reunirea. Claudiu Sevaciuc a stabilit pentru inceputul saptamanii viitoare doua meciuri scoala pe stadionul “Areni”, in incercarea de a contura un lot de 24 de jucatori cu care sa abordeze returul. Astfel, luni, de la ora 10:00, echipa de seniori va disputa un joc in compania celor mai valorosi juniori ai clubului. Marti, de la ora 15:00, o selectionata a Clubului Sporting, formata din seniori si juniori, va disputa un amical contra unei selectionate de jucatori din Liga a IV-a.

In cadrul pregatirii de iarna, Sporting Suceava va efectua si un cantonament montan, locatia urmand sa fie stabilita in zilele urmatoare.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Seva, principal la Sporting"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*