Seva continuă cu Sporting

Claudiu Sevaciuc a revenit asupra deciziei de a renunta la functia de antrenor principal al divizionarei a treia Sporting Suceava. In urma unei noi runde de discutii purtate cu cartile pe masa, Sevaciuc a decis sa continue pe banca tehnica a “alb-verzilor” si in sezon viitor dupa ce conducerea clubului a fost de acord sa-i satisfaca o mare parte din cerintele legate de lotul de jucatori si de conditiile de pregatire. “Ma voi ocupa in continuare de pregatirea echipei Sporting. Principalul motiv pentru care am decis sa revin asupra deciziei este legat de jucatori. Au dovedit caracter in momentele dificile si isi doresc sa colaboreze in continuare cu mine, pentru ca asa au garantia ca isi vor primi banii la timp”, a declarat Claudiu Sevaciuc, care a lasat de inteles ca Buziuc, Cainari, Ferariu si Turita vor ramane la Sporting, in conditiile in care niciunul dintre ei nu a fost contactat si nu a primit vreo oferta salariala concreta din partea conducerii celor de la Rapid, totul rezumandu-se la o discutie cu Ovidiu Murariu.

Pe langa pastrarea nucleului de jucatori cu care Sporting termina pe locul 5 in sezonul trecut, Claudiu Sevaciuc a mai primit promisiunea conducerii clubului ca “alb-verzii” vor dispune in cel mai scurt timp de un teren propriu de antrenament. “Poate ca unora aceasta cerinta legata de terenul de antrenament li se pare o exagerare, dar nu poti sa chemi jucatori la stadion si sa nu ai unde sa-i antrenezi. In plus, ne costa destul de mult sa ne mutam dintr-un loc in altul cu pregatirea”, a precizat Seva, care a vazut in ultimele zile diferite locatii pentru amenajarea unui teren de antrenament.

Ramas fara serviciile lui Aileni, Filip si Kuruc, pusi pe lista de transferuri de conducerea clubului, Claudiu Sevaciuc a precizat ca lotul celor de la Sporting va fi intarit in urmatoarele zile cu alti patru jucatori, pe langa noi venitii Daniel Paius si Vlad Hantescu, cedati zilele trecute sub forma de imprumut de la Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi”. “Chiar daca unii sunt imprumutati, ideea este sa-i ducem pe acesti tineri care au potential la nivelul lor maxim”, a precizat Claudiu Sevaciuc.

Sevaciuc si-a fixat si un obiectiv pentru viitorul sezon al Ligii a 3-a, acela fiind o clasare in primele cinci locuri. “Nu avem un obiectiv trasat din partea conducerii, dar noi, cei de pe banca tehnica, ne asumam responsabilitatea de a termina in primele cinci locuri. Trebuie sa ne consolidam pozitia in Liga a III-a si sa aratam ca o echipa care joaca fotbal”, a conchis tehnicianul.

Sporting Suceava isi va continua seria meciurilor amicale cu un test in compania celor de la Ceahlaul II Piatra Neamt, meci ce este programat maine dimineata, cu incepere de la orele 10.00, pe stadionul Areni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Seva continuă cu Sporting"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*