Șerban Cotos, campion național de poliatlon

Înotătorii suceveni au participat în perioada 17-20 decembrie la Campionatul Național de poliatlon pentru cadeți. Competiția s-a desfășurat la Pitești și a reunit 375 de băieți și fete, cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani, reprezentând 56 de cluburi.

Clubul Sportiv Școlar Nr. 3 Suceava a fost reprezentat de 7 sportivi: Antonia Nițu, Șerban Cotos, Sebastian Croitor, Vlad Brandis, Ștefan Ropan, Ioana Năstacă și Victor Turluianu.

Cezar Moscaliuc și Șerban Cotos
Cezar Moscaliuc și Șerban Cotos

Performerul delegației sucevene a fost Șerban Cotos. Acesta a câștigat două medalii de aur în probele de 100 Fluture și 200 Liber, o medalie de bronz la 200 Mixt, iar în proba de 100 Liber a ocupat poziția a 4-a. Grație punctajelor obținute în probele individuale, Șerban Cotos s-a clasat pe primul loc al podiumului în clasamentul general al băieților de 13 ani, obținând titlul de campion național de poliatlon, primul din istoria natației masculine din Suceava.

Ioana Năstacă
Ioana Năstacă

În altă ordine de idei, Ioana Năstacă a obținut prima medalie din cariera sa – bronz în proba de 200 Liber. Tot pe locul al 3-lea s-a clasat și Antonia Nițu, în proba de 100 Bras.

stafeta baieti 13 ani loc2

Ștafetele băieților de 13 ani au obținut 2 medalii de argint, în probele de 4×50 Liber și 4×50 Mixt. Ștafetele au fost formate din Sebastian Croitor, Șerban Cotos, Ștefan Ropan și Vlad Brandis.

”Încheiem acest an cu rezultate excepționale la toate categoriile de vârstă , rezultate care vin să răsplătească efortul depus de sportivi, antrenori și părinți. Sunt mândru că sunt antrenorul acestor copii talentați, care au demonstrat de multe ori că sunt capabili să-și depășească limitele. Sunt un exemplu pentru noi toți”, a declarat antrenorul Cezar Moscaliuc.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *