Sens unic

Cetatea a facut figuratie pe terenul liderului Victoria Branesti, in runda a V-a din liga secunda. Cu o aparare care a dormit in ghete si un atac inexistent, trupa antrenata de Ioan Radu s-a inclinat in fata ilfovenilor cu un neverosimil scor de 0-4 si coboara pe locul 16 in clasamentul seriei.

Prima repriza a intalnirii de pe stadionul “Catalin Haldan” s-a jucat intr-un singur sens, spre poarta lui Pascal. Cantonati in aparare, “alb-albastrii” au cedat pentru prima oara in minutul 21, cand Coman centreaza de pe partea dreapta si Olariu deviaza mingea in plasa suceveana pentru 1-0.

Impinsa de la spate de cei aproximativ 1000 de fani prezenti in tribune, echipa pregatita de Ilie Stan si-a dublat avantajul in minutul 40, cand acelasi Olariu a transformat cu precizie o lovitura de pedeapsa obtinuta de Chirita. Secventele de final a primului mitan aveau sa aduca un nou gol in poarta oaspetilor. Sergiu Bar face o incursiune in banda dreapta, centreaza in mijlocul careului, si Oprea duce scorul la 3-0 cu un trasor care l-a lasat masca pe Pascal.

50 de minute. Atat le-au trebuit sucevenilor pentru a trimite primul sut pe spatiul portii lui Bordeanu. La faza imediat urmatoare, Tomaz a cersit un penalty. A fost prima si ultima tresarire de orgoliu a oaspetilor. Victoria a trecut din nou la conducerea jocului, iar in minutul 63 Oprea rateaza o ocazie monumentala din situatie unu la unu cu Pascal. Peste alte cinci minute avea sa fie stabilit si scorul final. Coman a luat o actiune pe cont propriu si a inchis tabela la 4-0 cu un sut din 10 metri.

Cetatea Suceava: Pascal – Cososchi, Bernard, Feraru, Halip, Ailenii, Tomaz, Hapiuc, Tomescu, Azaharioaiei, Dicher. Antrenor: Ioan Radu. A mai intrat: Apetri, Dumitru si Andries.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sens unic"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*