Semtex Grand Prix – cel mai mare concurs privat de culturism, duminică, la Suceava

Clubul Euro Power Gym Suceava va organiza, duminica, cel mai mare concurs privat de culturism din Romania. Intitulata Semtex Grand Prix, competitia se va desfasura pe scena Casei de Cultura, cu incepere de la ora 11.00, si va aduna la start aproape 150 de participanti din intreaga tara, acestia urmand sa se intreaca la trei categorii: culturism, bikini fitness si men’s physique.

Daca la ultimele doua categorii va exista doar sectiunea open, concursul de culturism va avea loc in functie de greutatea participantilor, la 75, 80, 90, 95 si plus 95 de kilograme. Avand in vedere valoarea totala a premiilor, care se ridica la 10.000 de euro, organizatorii anticipeaza ca Semtex Grand Prix va aduna la Suceava toate numele grele ale culturismului romanesc. “Este timpul sa dau ceva inapoi comunitatii din Suceava, pentru ca eu m-am apucat de culturism dupa un asemenea concurs, organizat in anul 1998 de regretatul Dan Apetrei. Spre deosebire de alte concursuri organizate in Romania, unde sunt premiati doar primii trei clasati, la acest grand prix de la Suceava vor fi recompensati inclusiv sportivii clasati pe locul 10”, a precizat suceveanul Cristi Tcaciuc, organizatorul Semtex Grand Prix.

Pe scena Casei de Cultura vor urca si trei suceveni, este vorba de campionul national de juniori Paul Pitian, de Ionut Ciprian Staciuc si de vicecampioana nationala la bikini fitness, radauteanca Andreea Cucu. Cantarul oficial si inscrierea sportivilor in concurs va avea loc sambata, la Hotelul Imperium

Cristi Tcaciuc, singurul roman prezent in finala Mister Olympia Amateur San Marino

In alta ordine de idei, suceveanul Cristi Tcaciuc a participat la sfarsitul lunii noiembrie, la Mister Olympia Amateur San Marino, unde a fost singurul culturist roman calificat intr-o finala, cea de la 90 de kilograme, unde a ocupat locul 4. “Din anul 2008, nu m-a invins niciun roman la categoria 90 de kilograme, iar de aproape sase ani particip doar la competitii si concursuri internationale”, a precizat Cristi Tcaciuc, care mai are in palmares doua titluri de campion balcanic si unul de vicecampion mondial.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *