Semne bune anul are !

Trei victorii şi o înfrângere. Acesta este bilanţul handbaliştilor suceveni după primul turneu de pregătire disputat în această iarnă. La sfârşitul competiţiei, Universitatea s-a clasat pe locul 2, după echipa gazdă, CSM Medgidia.

La sfârşitul săptămânii trecute, echipa locală de handal a participat la cea de-a patra ediţie a Cupei Municipiului Medgidia. În primul meci al turneului, “studenşii” au învins categoric echipa bulgară, Dobrudja Dobrici, scor 34-20. Victoria înregistrată de elevii lui Leonard Bibirg este cu atât mai importantă, cu cât adversarii lor sunt calificaţi în optimile Challenge Cup. Un alt succes categoric a fost în faţa divizionarei secunde, CSM Focşani. Prahovenii care ocupă locul 2 în Divizia A, au pierdut în faţa universitarilor la nu mai puţin de 17 goluri diferenţă, scor 21-38. Meciul vedetă al turneului, dintre CSM Medgidia şi Universitatea a fost câştigat de gazde cu scorul de 29-24. Handbaliştii suceveni şi-au luat totuşi revanşa la a doua întâlnire. Oficialii celor două cluburi s-au înţeles să mai susţină o partidă înafara turneului, în care s-a impus Suceava, cu scorul de 31-30.

Universitatea va disputa un nou joc de pregătire sâmbătă, 24 ianuarie. Handbaliştii suceveni vor întâlni atunci la sala LPS, Politehnica Iaşi, formaţie care ocupă locul 7 în clasamentul diviziei secunde.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *