Seminar de lupte la Suceava

Sucevenii au avut ocazia să urmărească, la sfârşitul săptămânii trecute, o serie de tehnici din artele marţiale mixte şi Brazilian Jiu-Jistsu. Evenimentul s-a desfăşurat în sala de lupte greco-romane de la CSM Suceava şi a fost organizat de luptătorul sucevean Gheorghe Ignat, denumit şi „Ursul Carpatin”.

Sâmbătă şi dumnică, în sala de lupte de la CSM Suceava a avut loc un seminar de Brazilian Jiu-Jistsu şi arte marţiale mixte. Antrenamentele au fost coordonate de către George Stanciu, proaspăt vicecampion european la Jiu Jitsu Brazilian.

“Este un sport mai dur faţă de celalalte arte marţiale, ţinând cont că cuprinde un arsenal bogat de lovituri, care pot fi în picioare, la sol şi chiar în clinci. În plus, echipamentul pentru MMA cuprinde nişte mănuşi foarte mici, care pot intra uşor în garda unui boxer”, a declarat George Stanciu.

Iniţiatorul evenimentui a fost Gheorghe Ignat. “Ursul Carpatin” s-a declarat încantat de numărul mare de suceveni prezenţi la această acţiune.

“Sunt plăcut surprins să văd sala plină. Sucevenii au răspuns pozitiv la chemarea artelor marţiale şi sunt bucuros ca au venit în număr atât de mare. Jiu Jitsu Brazilian diferă de la o şcoală la alta şi de la fiecare sportiv în parte putem învăţa altceva. Mie nu îmi sunt străine aceste tehnici, dar cei care au fost în sala au văzut până acum aceste lucruri doar pe internet sau la televizor. Le-am dat şansa să vina pe saltea şi sa încerce aceste procedee pe viu”, a spus fostul luptător de la CSM Suceava.

Seminarul de la sfârşitul săptămânii trecute a avut ca drept scop familiarizarea sucevenilor cu artele marţiale mixte şi atragerea tinerilor luptători din judeţ către acest sport.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Seminar de lupte la Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*