Semifinalele se dispută joi

Terenul bazei sportive Ramiro din cartierul Burdujeni va gazdui joi seara  (maine) semifinalele fazei locale a Cupei Romaniei la minifotbal. In primul meci, programat cu incepere de la ora 19.00, fata in fata se vor afla castigatoarea Grupei B, Black Team, si surpriza competitiei, Linda Ecotil. O ora mai tarziu, este programat un adevarat duel al orgolilor intre Friends si Adistal InterConti, nimeni altele decat reprezentantele Sucevei la turneele finale nationale de anul trecut.

Friends a castigat Grupa A a Cupei Romaniei, cu maximum de puncte, dupa ce s-a impus marti seara, cu scorul de 7-1, in fata celor de la Euro Express Full. Corban si compania si-au asigurat a treia victorie consecutiva de la startul competitiei prin golurile lui Tomescu (5) si Bijec (2), golul pierzatorilor fiind semnat de M. Serban.

In cel de-al doilea meci al zilei, Adistal InterConti si-a asigurat calificarea in semifinale, dupa ce s-a impus, cu scorul de 6-2, in fata celor de la Tim-Group. Echipa condusa de Adi Costeniuc si Misu Ududec a inscris prin Romaniuc (2), L. Burlacu (2), Turineac si Lelcu, invinsii reducand din diferenta prin Netbai si Saftiuc.

Finalele si festivitatea de premiere sunt programate marti, 7 aprilie. Castigatoarea fazei locale Cupei Romaniei va participa in luna iunie la turneul pe tara. Acesta se va desfasura la Roman, Pascani si Piatra Neamt si va reuni la start 52 de echipe.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Semifinalele se dispută joi"

  1. Fac un pronostic…. meciul va avea un final rusinos… Ori interconti ori friends vor iesi de pe teren inainte de fluierul final. E prea putin 1 arbitru pt un asemenea meci… Trebuie chemat Ghita Ignatescu.

  2. ghitza omul lui lahman forever

  3. organizare de 2 lei , iar caracterizarea cupei in presa e ca de liga 1 . nici mingi nu se da la meci :-j

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*