Semeghin face mofturi la bani

Rapid Suceava a ramas momentan cu o mare gaura pe flancul stang al defensivei. Motivul? Dorin Semeghin nu vrea nici in ruptul capului sa-si prelungeasca intelegerea cu gruparea de pe Areni, desi conducerea clubului sucevean i-a oferit cel mai mare contract din lot. Mofturile afisate de Semeghin sunt de neinteles pentru finantatorii echipei sucevene, in conditiile in care fundasul in varsta de 35 de ani este cu banii la zi, iar numai in prima jumatate a acestui an a incasat din salarii si prime peste 30.000 de lei.

Cum veteranul sucevean a refuzat luni sa plece cu echipa in cantonamentul de la Poiana Negri, conducerea de pe Areni a anuntat ca este in cautarea unui fundas de banda stanga. “Ceferistii” au ratat deja un jucator de acest profil, este vorba de Daniel Barna, aflat in aceasta vara la final de contract cu Ceahlaul Piatra Neamt. In varsta de 27 de ani, Daniel Barna era dispus sa vina la Rapid, doar ca oficialii suceveni l-au pus pe lista de asteptare, fiind convinsi ca Dorin Semeghin isi va prelungi contractul. Intre timp, Daniel Barna a semnat cu formatia FC Brasov.

arotariteiIn alta ordine de idei, de azi, numarul jucatorilor prezenti in stagiul montan de la Poiana Negri a crescut la 22. Ultimul ajuns sub comanda lui Bogdan Tudoreanu este mijlocasul Costel Arotaritei. Acesta a inceput pregatirile de vara cu ACS Berceni, colega de serie a Rapidului, insa cluburile nu s-au inteles in privinta sumei de transfer, asa ca jucatorul in varsta de 20 de ani va continua din toamna pe Areni.

Pe lista de transferuri a echipei sucevene se afla si mijlocasul brazilian Luiz Felipe (22 de ani), care in aceasta vara a ratat de putin un transfer la prim-divizionara ASA Targu Mures din cauza faptului ca i-a expirat viza de sedere in Romania.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

6 Comentarii

  1. Nu contest cele scrise de voi, dar aceste detalii evazive probabil v-au fost date de oficialii clubului. Oricum, voi ca ziaristi profesionisti trebuia sa cereti si punctul de vedere al jucatorului (sa vedem ce are de spus), iar pentru a vedea si cititorii dvs. ca el este cu platile la zi, trebuia sa publicati ceva documente doveditoare. Nu puteti veni sa spuneti ca „face mofturi” un jucator care a tras echipa asta dupa el, fara a avea nici cea mai mica dovara, doar ca v-a spus „nustiucine”!

  2. Daca Semeghin nu vrea sa vina..atunci sa stea acasa..el asteapta ca peste noapte sa ii puna cineva 10 milioane in plus la salariu..DAR nu o sa fie asa :))

  3. va spun eu ka acest jucator s-a cumintit acuma si e un familist care nu poate lasa copilasul si pe iubi singuri multe zile, el face mofturi sa nu mearga in cantonament, el nici in deplasarile lungi nu pleca, ba era accidentat, ba lua cartonase sa nu joace, ba se supara …… este caracter zero, sa stea acas ca e cam mosulica si voi din conducerea clubului trebuie sa intineriti echipa si sa scapati de cei care vin sa se pensioneze aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *