Seme, între laude şi regrete

Vorbind despre şansele Oţelului în dubla cu Manchester, fundaşul stânga de la Rapid CFR Suceava, ajuns la vârsta de 32 de ani, îi sfătuieşte pe elevii lui Dorinel Munteanu să dea totul pe teren, aceste partide fiind cu adevărat speciale.
Oţelul e una dintre echipele la care am jucat şi pe care o îndrăgesc foarte mult. La Galaţi am avut una dintre cele mai frumoase perioade din cariera mea.
Acum e o echipă de fotbalişti muncitori, fără vedete, dar extrem de disciplinată şi foarte bine pregătită fizic. Cu englezii au fost probabil două dintre cele mai importante meciuri din cariera mea. Am dat totul din mine, pentru că nu joci în fiecare zi cu Manchester United
“, a declarat Semeghin pentru Evz.ro.

Dorin Semeghin a vorbit si despre intalnirea cu Manchester United, actuala vicecampioana a Europei. “A fost o mare onoare. Regret că n-am ştiut să profit de laudele lui Ferguson. Sunt multe de spus. Dacă aş fi avut atunci mintea de acum, ce bine ar fi fost! Îmi amintesc de faptul că, după meci, am dat mâna cu toată lumea, chiar şi cu Ferguson. A fost un moment unic.
După aceste meciuri m-am ales cu două tricouri! Unul de la Ryan Giggs şi unul de la Paul Scholes! Unul l-am luat după meciul-tur, celălalt la retur. Dar să ştiţi că n-am alergat după jucătorii de la Manchester United, aşa cum au făcut alţii. Nici măcar n-am vorbit înainte de meci. Pur şi simplu, după joc, m-am dus la el şi l-am întrebat dacă vrea să facem schimb. A fost de acord. Ce băiat, Giggs ăsta! La Manchester am luat bătaie cu 3-0. Păstrez cele două tricouri şi i le arăt din când în când fiului meu, Alexandru Dorin. Să vadă şi el tricouri de jucători adevăraţi
“, a spus Dorin Semeghin.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Seme, între laude şi regrete"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*