Selaru merge la Tg. Jiu

George Șelaru este primul jucător care părăsește pe CSU Suceava. Portarul naționalei va semna la începutul lui iulie un contract cu Energia, acolo unde se anunță o echipă tare pentru sezonul următor.

George Șelaru pleacă de la Suceava după un loc patru în Liga Națională și o semifinală în Cupa Challenge. Portarul naționalei va merge la Energia, formație care dorește un loc cât mai sus în anul viitor.

„Plec de la Suceava după un loc patru, însă a fost un sezon foarte greu, din punct de vedere al accidentărilor, dar și din punct de vedere financiar. Faptul că am ratat calificarea în finală a fost o mare dezamăgire. Luxemburghezii ne-au uimit însă cu organizarea lor, au făcut tot ce le-a stat în putință să se califice. Am primit gol în ultima secundă și ne-au eliminat cu toate că am fost echipa mai bună, însă am greșit în tur când i-am lăsat să se apropie în ultimele cinci minute de la șase goluri la doar două. La Târgu Jiu sper să nu fie probleme cu banii. Apreciez că au avut răbdare, au terminat pe locul al optulea, dar n-au avut probleme cu banii și astă e un lucru important. Cred că de data aceasta o să le iasă și o să ajungă în primele 3-4 echipe. Dacă nu acum, în sezonul următor sigur o să fie. Am un precontract semnat, la 1 iulie o să semnez contractul cu ei”, ne-a declarat Șelaru.

George Șelaru a fost convocat de Eliodor Voica pentru dubla cu Slovenia și Islanda, din luna iunie.

sursa: HandbalVolei.ro

COMENTARII:

3 Comentarii la "Selaru merge la Tg. Jiu"

  1. Adrian Cubinschi | 24 mai 2013 at 19:24 | Răspunde

    Mult succes.

  2. razvan andreica | 24 mai 2013 at 21:27 | Răspunde

    bafta si casa de piatra !!!

  3. Mult succes si astept sa revii la Suceava, imi va face placere sa te revad chiar si ca adversar.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*