Şelaru a făcut diferenţa

Razvan Bernicu considera ca fostul portar al “studentilor”, George Selaru, este jucatorul care a facut diferenta in meciul pierdut de CSU Suceava, scor 21-25, pe terenul celor de la Pandurii Targu Jiu. Tehnicianul sucevean considera ca forma buna a lui Selaru si faptul ca isi cunostea foarte bine fostii colegi de echipa l-au ajutat pe goalkeeper sa aiba nu mai putin de 17 interventii in jocul de duminica.

Este adevarat ca s-a ratat foarte mult, dar gazdele au avut un portar în mare forma, Selaru, care îi cunoastea foarte bine pe jucatorii de la Suceava si cred ca acolo s-a facut diferenta”, a declarat Razvan Bernicu.

Razvan Bernicu a precizat ca, tinand cont de tineretea lotului, orice meci este dificil pentru actuala echipa a Universitatii, mai ales atunci cand joci contra unui adversar de podium precum Pandurii. ”Pentru noi, având în vedere tinertea lotului, orice meci este dificil. Energia are un lot foarte bun, are jucatori cu experienta si cred ca la ora actuala, luati individual, gorjenii sunt în primele trei echipe din tara. Noi nu avem jucatori cu experienta, dar experienta se poate acumula cu astfel de meciuri si cu deplasari dificile, cum a fost la Targu Jiu. Poate în pauza competitionala sa mai aducem jucatori si sa încercam sa ne salvam de la retrogradare”, a mai spus tehnicianul sucevean.

De partea cealalta, antrenorul gorjenilor, Liviu Andries, s-a declarat multumit doar de cele trei puncte obtinute in meciul cu Suceava, nu si de jocul prestat de elevii sai. “Ne place sa ne chinuim. Am incercat o gramada de solutii pe parcursul jocului, dar am gresit foarte mult la finalizare. Jocul nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor noastre, dar pana la urma conteaza cele trei puncte castigate”, a declarat Liviu Andries. Tehnicianul gorjenilor a vorbit si despre fostul universitar Florin Acatrinei, actualmente la Pandurii. “Acatrinei a venit putin relaxat de la echipa nationala. Nu a intrat foarte bine in meci, dar ramane in continuare unul dintre jucatorii nostrii de baza”, a precizat Andries.

Patru goluri a marcat Florin Acatrinei in poarta suceveana in meciul de duminica.

In urmatoare etapa a Ligii Nationale, echipa suceveana va primi sambata, cu incepere de la ora 17.00, in sala LPS, vizita ultimei clasate CSM Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Şelaru a făcut diferenţa"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*