Sebi Gheorghe, notat cu „excelent” în Liga Campionilor

Arbitrajul românesc mai primeşte şi veşti bune. Brigada care l-a avut în frunte pe Ovidiu Haţegan şi care săptămîna trecută a oficiat la Dinamo Zagreb – Arsenal, 2-1, a trecut cu brio un test important. A primit credit total din partea observatorului, deşi Haţegan a fost acuzat violent de englezi, inclusiv de Arsene Wenger, că a viciat rezultatul fiindcă l-ar fi eliminat eronat pe Giroud.

Ovidiu Haţegan a luat nota 8,4, „foarte bine” în grila UEFA. Fostul arbitru rus Nikolai Levnikov i-a dat credit la „roşul” lui Giroud, aceasta fiind faza care i-a adus un calificativ mai mare de 8,3, cît primeşte de regulă un „central” ce duce bine un meci în care nu are însă nici un moment delicat de judecat.

Sebastian GheorgheLucrurile stau şi mai bine în cazul asistentului sucevean Sebastian Gheorghe. Primul gol al croaţilor, dar şi cel al lui Walcott au venit în urma unor faze în care doar softul televiziunilor a putut stabili că n-a fost ofsaid, motiv pentru care observatorul l-a notat pe sucevean cu 8,5, un calificativ excelent şi extrem de rar.

Cu aceste note foarte bune, brigada lui Haţegan va reveni în Champions League, dar pînă atunci, „centralul” arădean a fost deja informat de la Nyon că va conduce un meci în preliminariile CE 2016, la începutul lui octombrie. Sursa: gsp.ro

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *