Sebi Gheorghe debutează duminică la EURO

Sebastian Gheorghe Hategan

Chiar dacă Dorin Goian nu se mai regăsește în lotul Echipei Naționale a României, fotbalul sucevean are un reprezentant la Campionatul European din Franța. Arbitrul asistent Sebastian Gheorghe va debuta la turneul final din Hexagon duminică, cu ocazia meciului dintre Polonia și Irlanda de Nord.

Cinci dintre cei şase arbitri români prezenţi la EURO 2016 au fost delegaţi la partida din grupa C dintre Polonia şi Irlanda de Nord, care se va desfășura duminică, de la ora 19:00, la Nice. Ovidiu Haţegan va fi arbitrul întâlnirii, Octavian Şovre şi suceveanul Sebastian Gheorghe vor fi prezenţi la cele două linii, în timp ce Alexandru Tudor şi Sebastian Colţescu vor fi arbitri adiţionali.

Campionatul European din Franța este primul turneu final în care jocurile vor fi conduse de o brigadă ce include arbitri adiționali și în care va funcționa sistemul ”Hawk-Eye”, tehnologia de linia porții.

În vârstă de 40 de ani, Sebastian Gheorghe a devenit arbitru în 1993, iar în 2009 a fost promovat pe lista FIFA. În acest moment, Sebi Gheorghe ocupă și funcția de președinte al Comisiei Județene de Arbitri Suceava.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sebi Gheorghe debutează duminică la EURO"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*