Sebi, delegat în grupele EL

Sebastian Gheorghe

Sebastian Gheorghe a prins o noua delegare in cupe europene. Arbitrul sucevean se va afla diseara, la una dintre tusele stadionului “Maurice Dufrasne”, la meciul dintre belgienii de la Standard Liege si croatii de la Rijeka, contand pentru prima etapa din cadrul Grupei G din Europa League. La centru va oficia Cristian Balaj, la cealalta tusa Ovidiu Artene, iar Alexandru Tudor si Ovidiu Hategan vor fi arbitri aditionali.

Meciul din Valonia este cel de-al patrulea meci la care seful arbitrilor suceveni oficiaza in actualul sezon al Europa League. Primele trei au fost la Poznan (Polonia), Baku (Azerbaijan) si Eindhoven (Olanda).

Intr-un al meci din prima etapa a grupelor Europa League, echipa Asteras Tripolis, la care evolueaza si fundasul sucevean Dorin Goian, joaca pe terenul turcilor Besitas. Goian i-a calificat pe greci in grupe si este anuntat titular in meciul de la Istanbul, el fiind integralist in precedentele sase aparitii europene ale lui Asteras.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Sebi, delegat în grupele EL"

  1. e bine ca stiti ca Belgia e impartita in doua -Walonia unde sunt vorbitorii de franceza si Flandria unde sunt cei care vorbesc flamanda…..Liege e in Walonia …imi place ca cei de la GazetaSv sunt documentati …Mult succes si salutari de la Bruxelles!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*