Alucăi s-a oprit în sferturi

Pugilistul sucevean Sebastian Alucai a ratat de putin o medalie la Campionatele Nationale de box pentru cadeti, competitie care are loc pe parcursul acestei saptamani in Sala Sporturilor din Craiova, in prezenta a circa 180 de participanti.

Urcat in ring la categoria 40 de kilograme, tanarul boxer de la CSM Florconstruct s-a oprit in faza sferturilor de finala, dupa ce a fost declarat invins la puncte, printr-o decizie controversata a arbitrilor, in fata lui Florin Magherkeonas.

A fost o experinta utila atat pe Sebi, cat si pentru mine ca antrenor. Am invatat ceva. Consider ca Sebi a castigat meciul, dar atunci cand vii din partea unui club mai mic, trebui sa castigi foarte clar, poate chiar prin knock-out ca sa fii declarat invingator. O sa stim pe viitor”, a spus antrenorul Anducu Vornicu.

Antrenorul sucevean a tinut sa multumeasca Primariei pentru sprijinul financiar oferit sportivilor sai si le-a transmis iubitorilor boxului sa aiba incredere ca munca pe care o depune zilnic la sala Unirea va da roade la competitiile de anul viitor.

Vreau sa multumesc Primariei pentru banii oferiti pe acest final de an. Sa aiba incredere in munca pe care o depun. Mi-am format deja un lot de boxeri, iar anul viitor sunt convins ca vor apare si acele rezultate pe care le asteapta iubitorii boxului din Suceava”, a mai spus Anducu Vornicu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Alucăi s-a oprit în sferturi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*