Sebastian Gheorghe va arbitra mâine în sferturile Europa League

Sebastian Gheorghe

Sebastian Gheorghe este în fața cel mai important meci din carieră într-o competiție internațională intercluburi, arbitrul sucevean urmând să se afle, mâine seară, la una dintre tușele Stadionului “El Madrigal” la întâlnirea dintre spaniolii de la Villareal și cehii Sparta Praga, contând pentru manșa tur a sferturilor de finală din Europa League.

Șeful arbitrilor suceveni face brigadă în Spania alături de Ovidiu Hațegan, la centru, Octavian Șovre, la cealaltă tușă, Alexandru Tudor și Sebastian Colțescu, ca adiționali și Radu Ghinguleac, ca rezervă.

Brigada condusă de Hațegan a mai arbitrat în acest sezon patru meciuri în Champions League: Dinamo Zagreb – Arsenal , Shakhtar Donetsk – Malmo, Benfica – Atletico Madrid și Manchester City – Dinamo Kiev. În Europa League, brigada româneasc a mai condus în această primăvară meciul Totteham – Fiorentina, din șaisprezecimi.

Sebastian Gheorghe, care luni va împlini 40 de ani, a început arbitrajul în timpul liceului, la îndemnul tatălui său, Constantin Gheorghe, și a debutat în Liga I în noiembrie 2006, la un meci între Gloria Bistrița și Sportul Studențesc. Actualul președinte al Comisiei Județene a Arbitrilor Suceava este asistent FIFA din anul 2009.

Va participa la un cantonament de pregătire pentru EURO

În altă ordine de idei, arbitrii selecționați pentru EURO 2016 la fotbal din Franța (10 iunie-10 iulie), printre care și suceveanul Sebastian Gheorghe, vor participa la un cantonament de pregătire în perioada 18-21 aprilie, la Enghien-les-Bain, din apropiere de Paris, unde vor efectua antrenamente comune, vor trece probe fizice și vor trece în revista precizările tehnice pentru faza finala a Campionatului european.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sebastian Gheorghe va arbitra mâine în sferturile Europa League"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*