Sebastian Gheorghe, delegat la Franţa – Croaţia

Sebastian Gheorghe va oficia la unul dintre cele mai interesante meciuri din startul noului sezon al Ligii Naţiunilor. Arbitrul sucevean a fost delegat la reeditarea finalei Campionatului Mondial, Franţa – Croaţia.

Două brigăzi de arbitri din România au fost delegate pentru a conduce meciurile Franței din luna septembrie. Istvan Kovacs va fi la centru în meciul dintre Suedia și Franța, care se va disputa pe 5 septembrie, în cadrul primei etape din Liga Națiunilor.

Trei zile mai târziu, pe 8 septembrie, Franța va juca împotriva Croației, pe „Stade de France”, într-o reeditare a ultimei finale a Campionatului Mondial. În vara anului 2018, la Moscova, Franța a învins Croația cu scorul de 4-2 și s-a încoronat pentru a doua oară în istorie campioană mondială. Arădeanul Ovidiu Hațegan va arbitra această întâlnire. El îi va avea ca asistenți pe orădeanul Octavian Șovre și suceveanul Sebastian Gheorghe, iar cel de-al patrulea oficial va fi Sebastian Colțescu.

Cea mai valoroasă brigadă de arbitri din România a arbitrat patru meciuri în ultima ediţie din Champions League. Este vorba despre Borussia Dortmund – FC Barcelona: 0-0 și Ajax – Chelsea: 0-1, în grupe, și Valencia – Atalanta: 3-4 şi Bayern – Chelsea: 4-1, în optimi.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *