Sebastian Gheorghe arbitrează Italia

Sebastian Gheorghe Hategan

Cea mai valoroasă brigadă românească de arbitri, din care face parte și suceveanul Sebastian Gheorghe, va conduce miercuri al doilea meci de la Campionatul European de fotbal din Franța. Este vorba despre meciul dintre Italia și Irlanda, programat de la ora 22:00, cadrul grupei E.

Italia are șase puncte și este deja calificată în optimile Campionatului European. De cealaltă parte, cu un singur punct acumulat în două meciuri, Irlanda are nevoie de o victorie pentru a spera la calificare. Partida dintre cele două formații se va desfășura în Lille și va fi arbitrată de Ovidiu Hațegan. Acesta va fi ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe și de arbitrii adiționali Alexandru Tudor și Sebastian Colțescu. Cei cinci se află la al doilea joc de la EURO, după ce au mai arbitrat meciul Polonia – Irlanda de Nord, încheiat cu scorul de 1-0.

În vârstă de 40 de ani, Sebastian Gheorghe a devenit arbitru în 1993, iar în 2009 a fost promovat pe lista FIFA. În acest moment, Sebi Gheorghe ocupă și funcția de președinte al Comisiei Județene de Arbitri Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sebastian Gheorghe arbitrează Italia"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*