Se vând abonamente

Suporterii care doresc sa aiba un loc asigurat in tribunele Liceului cu Program Sportiv, la meciurile pe care echipa locala de handbal Universitatea Suceava le va disputa pe teren propriu in viitorul sezon al Ligii Nationale de handbal masculin, pot sa-si achizitioneze abonamente incepand de astazi. Noile tichete costa 100 de lei si vor fi valabile doar la cele 13 meciuri din campionatul intern, intrarea la jocurile pe care Chirut si compania le vor desfasura in Cupa Challenge urmand sa se faca numai pe baza de bilete separate.

Intr-o prima faza, vor putea sa-si achizitioneze abonamente doar suporterii care au avut si anul trecut, iar acum vor sa le reinnoiasca, urmand ca, in ultima saptamana dinaintea startului Ligii Nationale, sa fie scoase la vanzare si tichete pentru ceilalti doritori. Cel mai probabil, in viitorul sezon, Universitatea Suceava isi va disputa majoritatea jocurilor de pe teren propriu duminica, cu incepere de la orele 11.00.

Csu Suceava va debuta in noua editie de campionat pe data de 11 septembrie, cand va primi vizita formatiei “U” Transilvania Cluj. In acest an calendaristic sunt programate 12 etape din Liga Nationala, ultima runda din cadrul turului urmand sa se desfasoare la sfarsitul lunii ianuarie a anului viitor.

Echipament nou si materiale promotionale pentru suporteri

Handbalistii suceveni vor aborda noul sezon in haine noi. Anuntul a fost facut de catre directorul de marketing al clubului sucevean, Bogdan Bulina, care a precizat ca noul set de echipament, achizitionat de la firma Jako – in culorile traditionale alb si albastru – impreuna cu noile achizitii de jucatori, vor fi prezentate oficial in cadrul unei conferinte de presa ce va avea loc miercurea viitoare. De asemenea, zilele viitoare, clubul sucevean va pune in vanzare mai multe materiale promotionale, fanii avand astfel ocazia sa achizitioneze esarfe, steguri, fulare, fanioane sau rucsacuri cu insemnele Csu Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Se vând abonamente"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*