Se ştiu primele semifinaliste

Cupa Romaniei la minifotbal si-a desemnat primele doua echipe calificate in semifinalele competitiei. Astfel, in primul meci din cadrul sferturilor de finala, programat marti seara, Interconti a acces in careul de asi, dupa ce s-a impus, in fata celor de la Netcom, cu scorul de 4-0, gratie golurilor semnate de Afloarei, Tcaciuc si Magdalena, ultimul reusind o dubla.

In cel de-al doilea sfert, desfasurat in aceiasi seara, pe terenul bazei sportive Ramiro, campioana en-titre Railex s-a calificat in semifinale, dupa ce a castigat, cu scorul de 5-1, in fata celor de la Global Instal, la finalul unui joc in care golurile invingatorilor au fost marcate de Luca (2), D. Cazacu (2) si Fl. Haraga, in vreme ce pentru invinsi a punctat Seseruc.

Cupa Romaniei va continua in aceasta seara cu celelalte doua partide din cadrul sferturilor de finala, Apropo Café urmand sa intalneasca, cu incepere de la orele 18.00, formatia celor de la Revine, pentru ca, o ora mai tarziu, Sport Pub Penalty sa evolueze impotriva celor de la Adistal.

Exit mobile version