Se sună adunarea la CSU

Handbalistii suceveni revin la antrenamente, dupa o vacanta de cinci saptamani. “Studentii” se vor reuni maine, la orele 17.00, in sala Lps, ocazie cu care antrenorii Leonard Bibirig si Stelian Bursuc vor prezenta si programul pe care Universitatea il va urma in aceasta vara.

In primele doua saptamani ne vom pregati la Suceava, urmand ca, in perioada 18-27 iulie, sa plecam intr-un cantonament la Piatra Neamt. Avem deja fixate trei turnee de pregatire, la care se vor adauga alte cateva jocuri amicale colaterale cu niste adversari pe care ii vom afla zilele viitoare”, a spus Leonard Bibirig, care a confirmat ca Universitatea va avea trei noutati la reunirea de maine: pivotul luxemburghez Eric Schroeder, care a semnat deja un contract pe doua sezoane cu echipa suceveana, precum si internationalii de tineret Georgica Cantec si Silvian Amihaesi.

Referitor la plecarile de jucatori cu care Universitatea s-a confruntat in aceasta vara, tehnicianul “studentilor” a admis ca acestea se vor resimti in jocul echipei. “Fiecare dintre aceaste plecari se va resimti in agrenajul echipei, pentru ca am ramas fara niste jucatori de valoare, care au contribuit la performantele noastre din ultimii ani”, a mai spus tehnicianul Leonard Bibirig.

In pauza competitionala, Universitatea a ramas fara patru piese grele: portarul Bogdan Pralea, plecat in Israel, interul dreapta Cristian Adomnicai, care a semnat cu Hc Odorhei, interul stanga Claudiu Dediu, transferat la nou-promovata Potaissa Turda si Florin Ciubotariu, reintors la Hc Caras Severin.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Se sună adunarea la CSU"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*