Se redeschide tribuna a II-a

Spectatorii suceveni vor avea din nou acces in tribuna a II-a a stadionului Areni, incepand cu meciul de Liga a II-a de sambata dintre Rapid si FCM Dorohoi. Inchisa in urma cu un an de zile din motive de securitate, tribuna a II-a se va redeschide in baza unei expertize comandata recent de Primarie, dar numai pe cele aproximativ 3.000 de locuri din partea de jos a tribunei, accesul la etaj fiind in continuare interzis.

Primaria, impreuna cu oficialii clubului Rapid, au indeplinit in aceasta vara toate conditiile cerute de Federatia Romana de Fotbal pentru ca stadionul Areni sa poata gazdui in continuare meciuri de Liga a II-a. Astfel, au fost renovate tribunele si vestiarele jucatorilor si ale arbitrilor, a fost amenajat un cabinet medical si un loc pentru mass-media in interiorul stadionului, au fost vopsite intr-o culoare distinctiva scarile de acces a spectatorilor si s-a extins reteaua de apa potabila pana la nivelul tribunelor, a confirmat administratorul stadionului Areni, Nae Grosu.

 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Si randurile de sus de ce nu au fost reamenajate!??? Sau cand sta lumea jos ca ii cada in cap fel si fel de lucruri,tencuilaa si bucati de beton…sau Domane ferste ceva si mai nasol!??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *