Se pregătesc pentru Cupă

Chiar dacă Liga Naţională s-a încheiat, handbaliştii suceveni nu au intrat în vacanţă. Echipa antrenată de Leonard Bibirig se pregăteşte acum pentru Cupa României, competiţie care este programată în perioada 22-24 mai, la Baia Mare.

Universitatea Suceava va înfrunta în sferturile Cupei României gruparea HC Caraş Severin, echipă care a încheiat sezonul pe locul 4. Până atunci, echipa locală de handbal are programate trei partide amicale în compania divizionarelor secunde Minaur Baia Mare şi HC Vaslui.

“La solicitarea celor de la Baia Mare, urmează ca marţi, de la ora 18:00, şi miercuri, de la ora 10:00, să facem două partide cu ei. Joi vom juca la Vaslui, vineri avem programat un antrenament, după care vom merge la Baia Mare pentru Cupa României”, a declarat antrenorul Leonard Bibirig.

Federaţia Română de Handbal urmează să stabilească pe parcursul acestei săptămâni dacă Cupa României va oferi un loc de cupă europeană. Indiferent de decizie, conducerea Universităţii şi-a propus să ajungă în semifinalele turneului de la Baia Mare.

“Obiectivul pe care l-a hotărât Consiliul de Administraţie al clubului Universitatea este calificarea în semifinale. Ca să ne îndeplinim obiectivul trebuie să trecem de Reşiţa. Cupa României este însă o competiţie a surprizelor, cu echipe foarte valoroase şi echilibrate, având în vedere că acolo sunt prezente primele opt clasate în campionat”, a mai spus tehnicianul Universităţii.

Anul trecut handbaliştii suceveni s-au oprit în semifinalele Cupei României, după ce au pierdut în faţa formaţiei Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 25-33.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Se pregătesc pentru Cupă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*