Se pregătesc în Balon

Vremea le dă bătăi de cap oficialilor grupării Rapid în perspectiva meciului de sâmbătă. Întrucât terenurile din zona Sucevei sunt impracticabile, ceferiştii sunt obligaţi să se antreneze pe teren redus.

Antrenorul Ovidiu Ciobanu pregăteşte jocul cu Ceahlăul II Piatra Neamţ în balonul de la Universitate. Rapidiştii nu sunt la prima aventură pe acest teren, majoritatea antrenamentelor dinaintea începerii returului fiind programate în aceeaşi locaţie. Tehnicianul Rapidului a mărturisit că îi este foarte greu să pregăteasca un meci de campionat pe teren redus, însa nu are alte alternative.

“În altă parte nu avem unde să ne antrenăm. Şi la Iţcani şi la Şcheia este zăpadă cu apă pe suprafaţa de joc. Dacă ţine vremea cu noi poate într-o zi sau două intram şi pe Areni, dar şansele sunt foarte mici pentru că s-au anunţat ninsori. Este foarte greu”, a spus Ovidiu Ciobanu.

Rapid Suceava va întâlni Ceahlăul II Piatra Neamţ în etapa a 19-a din Liga a III-a. Meciul va avea loc sâmbătă de la ora 15:00 pe stadionul Areni şi va fi condus la centru de băcăuanul Cristian Sava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Se pregătesc în Balon"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*