Se pregătesc pentru debut

CSM Suceava debuteaza la finalul acestei saptamani in noul sezon al Diviziei A2 de volei masculin, iar editia de campionat 2013/2014 se anunta mai dicifila ca niciodata, in conditiile in care seria de est este compusa din 9 echipe, pe langa trupa antrenata de Victor Pancu, la start mai fiind inscrise formatiile Tricolorul Ploiesti, Stiinta Bucuresti, Rapid Bucuresti, Stiinta Bacau, Dacia Buzau, Steaua Bucuresti si Bravol Brasov, plus echipa secunda a celor de la Tomis Constanta.

In runda inagurala, gruparea suceveana va evolua sambata, de la ora 15.00, pe terenul celor de la Stiinta Bacau, primul meci in sala Unirea pentru Sasu si compania fiind programat abia in etapa a III-a, pe 19 octombrie, cu formatiei Dacia Buzau.

Chiar daca in ultimele sase sezoane, “alb-albastrii” fie au evoluat pe prima scena, fie au fost prezenti la barajul de promovare, antrenorul Victor Pancu spune ca nu-si mai poate propune aceleiasi obiective tinand cont de situatia financiara precara de la echipa locala de volei. “Nu mai suntem cei care am fost. Motivatia jucatorilor este mai scazuta ca niciodata. N-avem niciun obiectiv in noul sezon, mergem sa jucam la nivelul de pregatire la care suntem si ce-o iesi o iesi. Este o situatie generala in sportul sucevean, care ne afecteaza si pe noi. N-avem ce face. Anul acesta ne vom descurca cu spijinul Consiliului Judetean. Nu stiu insa ce facem din ianuarie”, a spus Victor Pancu, inaintea debutului in noul sezon.

CSM Suceava s-a despartit in pauza de patru jucatori, este vorba de Stefan Lupu, plecat la VCM Piatra Neamt, Cosmin Andone, transferat la CSM Bucuresti, Adrian Grigore, plecat la Ploiesti si de Sebastian Ursachi, care a renuntat la volei.

In schimb, Victor Pancu a inregimentat in lot trei tineri, este vorba de falticenenii Emanuel Amariei si Andrei Tanasa, precum si de jucatorul bistritean Dragos Marc.

Programul echipei sucevene in turul sezonului regulat:

Etapa I (5 octombrie):
Stiinta Bacau – CSM Suceava

Etapa a II-a (12 octombrie):
CSM Suceava va sta.

Etapa a III-a (19 octombrie):
CSM Suceava – Dacia Buzau

Etapa a IV-a (26 octombrie):
Steaua Bucuresti – CSM Suceava

Etapa a V-a (2 noiembrie):
CSM Suceava – Bravol Brasov

Etapa a VI-a (9 noiembrie):
Tricolorul Ploiesti – CSM Suceava

Etapa a VII-a (16 noiembrie):
CSM Suceava – Stiinta Bucuresti

Etapa a VIII-a (23 noiembrie):
Rapid Bucuresti – CSM Suceava

Etapa a IX-a (30 noiembrie):
CSM Suceava – Tomis II Constanta

Tot in acest an sunt ptogramate si primele trei runde din returul sezonului regulat.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Se pregătesc pentru debut"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*