Se pregătesc pentru Cupă

rugby CSM Bucovina

CSM Bucovina a incheiat editia 2014 a Diviziei Nationale de rugby cu un esec, formatia suceveana cedand, duminica, cu scorul de 18-36 (8-9), pe terenul celor de la RCM Galati, la finalul unei partide fara miza din ultima etapa a play-out-ului.

Prima repriza a intalnirii de pe malul Dunarii s-a incheiat cu un rezultat strans, 9-8 in favoarea gazdelor, galatenii punctand din trei penalitati, iar suceveni printr-un eseu semnat de Elisei si o lovitura de pedeapsa concretizata de D. Stefaroi. In debutul partii secunde, gazdele s-au desprins la 16-8, dar trupa lui Constantin Vlad a replicat imediat, intorcand scorul la 18-16 printr-un nou eseu marcat de Elisei, plus o transformare si o lovitura de pedeapsa semnate de D. Stefaroi. Partenie i-a readus in avantaj pe galateni dupa o penalitate, iar pe fondul a doua eliminari dictate in tabara suceveana, gazdele au fost de neoprit pana la final: 36-18.

In ciuda acestui esec, CSM Bucovina Suceava a terminat campionatul pe primul loc in play-out si pe locul 5 in clasamentul general al Diviziei Nationale de rugby.

Pentru echipa suceveana, urmeaza doua meciuri in Cupa Romaniei, ambele pe teren propriu. Primul este miercuri, cu incepere de la ora 14.00, impotriva prim-divizionarei “U” Cluj, iar cel de-al doilea sambata, de la ora 13.00, cu Politehnica Iasi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Se pregătesc pentru Cupă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*