Se pregătesc de reunire

FC Bucovina Pojorata este prima formatie suceveana din Liga a III-a care va demara pregatirile pentru sezonul de primavara, antrenorul Danut Mandrila urmand sa sune adunarea luni, 19 ianuarie. La primul antrenament din acest an sunt asteptati toti jucatori din lot, exceptie facand doar Cuciurean, plecat in aceasta iarna la munca in Italia.

In privinta transferurilor, Danut Mandrila isi mai doreste sa aduca doi-trei jucatori noi la poalele Raraului, cate unul pe fiecare post. “Nu avem jucatori la final de contract si nu-si doreste nimeni sa plece neaparat de la echipa. In functie de posibilitati, ne-am mai dori sa facem doua-trei achizitii, cate una pe fiecare post. Aceste lucruri le vom discuta in cadrul unei intalniri cu conducerea clubului si cu domnul primar”, a declarat antrenorul echipei din Pojorata.

Buhacianu si compania au avut parte de un sezon de toamna de exceptie, terminand turul pe primul loc al clasamentului seriei intai a Ligii a III-a, fara infrangere in cele 11 meciuri disputate si cu un avans de trei puncte in fata celei de-a doua clasate, Stiinta Miroslava. “Am avut o echipa echilibrata in toate compartimentele, care a crescut in joc de la o etapa la alta. Am stat bine si in aparare, dar atacul a fost principala noastra arma, tinand cont ca am marcat 31 de goluri, aproape dublu fata de Miroslava”, a declarat Danut Mandrila.

In ceea ce priveste planurile pentru noul an, antrenorul Danut Mandrila nu se hazardeaza in declaratii despre promovarea Bucovinei Pojorata in Liga a II-a. “Obiectivul nostru este sa scoatem maxim in returul campionatului. Nu vreau sa pun o presiune inutila pe baieti, sa spunem ca promovam. Daca vom ramane insa in fruntea clasamentului nu ne vom da la o parte. Mai intai trebuie insa sa demonstram ca meritam sa ajungem in Liga a II-a”, a mai spus Mandrila.

In perioada precompetitionala din aceasta iarna, bucovinenii au in plan efectuarea unui cantonament, dar si disputarea mai multor meciuri de verificare. “Cu siguranta vom juca amicale cu Rapid si FCM Dorohoi, dar asta in functie si de starea terenurilor de joc”, a precizat Danut Mandrila. Sezonul de primavara al Ligii a III-a debuteaza pe 7 martie, Bucovina Pojorata urmand sa primeasca in prima etapa a returului vizita ultimei clasate in serie, Ceahlaul II Piatra Neamt.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Se pregătesc de reunire"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*