Se pregătesc de Naţionale

CSM Florconstruct Suceava se va prezenta cu doi sportivi la startul Campionatului National de box pentru cadeti, competitie ce va avea loc pe parcursul saptamanii viitoare in Sala Sporturilor din Craiova. Considerat la 12 ani o mare speranta a boxului sucevean, Sebastian Alucai va urca in ring la categoria 41,5 kilograme, in vreme ce colegul sau, David Gaitan, va lupta in limitele categoriei 68 de kilograme.

Dupa trei luni de pregatiri intense la sala Unirea, antrenorul Anducu Vornicu spera ca tinerii pugilisti suceveni sa prinda un culoar bun, iar macar unul dintre ei sa se intoarca din Banie cu o medalie la gat. “Speram sa cucerim cel putin la o medalie la Craiova. Sportivii sunt pregatiti, ramane de vazut daca vom avea un culoar bun. Cel putin cu cadetii, ma pregatesc intens de trei luni. Sebastian Alucai s-a prezentat la antrenamente zi de zi si suntem intr-un stadiu avansat de pregatire”, a spus antrenorul sectiei de box de la CSM Suceava.

Delegatia suceveana va face deplasarea in Oltenia cu sprijinul municipalitatii, care a virat recent in conturile clubului local de box CSM Florconstruct Suceava suma de 6.000 de lei, adica prima transa in valoare de 30% din bugetul alocat pe anul 2013.

 

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Se pregătesc de Naţionale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*