Se pregătesc de naţionale

Pugilistii suceveni se vor deplasa sambata peste Siret, unde vor efectua cateva meciuri de verificare in compania celor de la CSS Botosani, ca o ultima repetitie inainte de Campionatul National pentru juniori, programat sa aiba loc, in perioada 8-15 martie, in sala din Buzau si care va reuni la start aproximativ 200 de sportivi din intreaga tara.

La competitia din Crang, CSM Suceava va urca in ring cu patru sportivi, este vorba de Sebastian Alucai (48 de kilograme – foto) – vicecampionul national en-titre, Sami Kutkut (66 de kilograme) si Florin Murariu (80 de kilograme) – medaliati cu bronz la ultima editie a Cupei Romaniei si debutantul Razvan Neamtu (66 de kilograme).

Tinand cont de palmaresul elevilor sai, antrenorul Anducu Vornicu isi pune sperante in trei medalii la gala din Crang. “Imi pun sperante ca Alucai, Murariu si Kukut se vor intoarce cu medalii de la Buzau pentru ca lucrez cu ei de trei ani”, a precizat antrenorul de la CSM Suceava. Boxerii suceveni se vor deplasa la Buzau pe banii sponsorilor, in conditiile in care la CSM nu s-au gasit resurse financiare.

Situatia s-ar putea ameliora in curand, in conditiile in care, la ultima sedinta a Consiliului Local, municipalitatea a aprobat un buget de 60.000 de lei pentru box. “Poate ca multi sunt indignati de faptul ca vom primii atatia bani, dar trebuie sa tina cont ca 2014 a fost cel mai bun an din istoria boxului sucevean. Am cucerit zece medalii nationale si am avut un sportiv prezent la Campionatele Europene. Aceste rezultate au contat si tin sa le multumesc autoritatilor locale pentru faptul ca imi apreciaza munca”, a declarat Anducu Vornicu, care, zi de zi, face in continuare munca de voluntariat la sala Unirea, in conditiile in care conducerea clubului CSM Suceava i-a taiat recent pana si indemnizatia de antrenor.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Se pregătesc de naţionale"

  1. Vasile Moldovan | 5 martie 2015 at 18:34 | Răspunde

    Rusine DOMNULE ANTRENOR pentru declaratiile mincioase pe care le faci, „anul 2014 cel mai bun din istoria boxului suceavean”???? Rusine sa va fie pentru asemenea declaratii mincionase, tinand cont ca un antrenor sucevean a murit in sala de box si a obtinut rezultate cu mult peste rezultatele dumneavoastra. Probabil cu asemenea declaratii mincinoase ati obtinut un asemenea buget istoric pentru boxul sucevean. Pentru cunostiintele dumneavoastra, nu numarul de medalii este important ci valoarea medaliei. Conducerea clubului CSM Suceava va cunoaste adevarata valoare, probabil asta e si motivul pentru care va taiat indemnizatia de antrenor.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*