Se pregătesc de Cupa Unirii

Adistal si Black Team incep anul competitional in Copou, cele doua formatii sucevene urmand sa participe in perioada 8-11 ianuarie la cea de-a cincea editie a Cupei Unirii la minifotbal, intrecere care reuneste la start 36 de echipe din Romania si Republica Moldova.

Aflata la prima experienta la nivel national, Black Team a fost repartizata in Grupa A, alaturi de Pabo Sports Pascani, Dafin Iasi si castigatoarea ultimelor doua editii, Desingn Construct Brasov. Black Team va miza la Iasi pe urmatorul lot de jucatori: Valentin Popa – Catalin Tautianu, Victor Romascan, Tibi Neamtu, Gabi Neamtu, Alex Niculai, Constantin Teodor, Florin Sumanaru si Cornel Cosmaciuc.

Cu un plus de experienta la turneele pe tara, Adistal va evolua in Grupa B, alaturi de formatiile Bentel Cluj, Angi-Bau Iasi si EBS II Iasi. Trupa patronata de Adi Costeniuc va miza la Iasi pe urmatorul lot de jucatori: Andrei Lucaciu – Cristi Popescu, Claudiu Sevaciuc, Petru Razlog, Vasile Tcaciuc, Lucian Burlacu, Daniel Cristescu, Dinu Oniu, Marius Romaniuc, Alex Afloarei, Razvan Breniuc si Florin Turineac.

Meciurile din faze grupelor va debuta joi seara in trei locatii diferite, este vorba de Sala Polivalenta si Complexul Magic (Magic Stadium si Arena Magic Heineken).

Invitatii de onoare la editia din acest an a Cupei Unirii sunt presedintele Federatiei Rimane de Fotbal, Razvan Burleanu, ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, directorul de dezvoltare al FRF, Ciprian Paraschiv, consilierul presedintelui FRF, Gabriel Badescu. De asemenea, va fi prezenta la Iati întreaga conducere a Federatiei de Minifotbal din România, în frunte cu presedintele Ioan Onicas si vicepresedintele Paul Costas, selectionerul echipei nationale, Tiberiu Lajos si 10 componenti ai echipei nationale, campioni europeni în acest an. Cu acest prilej va fi prezentat si trofeul cucerit în Muntenegru de nationala României.

Partenerul tehnic al celei de-a V-a editii a  Cupei Unirii este Joma, sponsor care va oferi premii constand in echipament sportiv echipei campioane precum si celui mai bun portar si celui mai bun jucator. Organizatorii ofera premii speciale celui mai bun portar, celui mai bun jucator al turneului si MVP-ului finalei. De asemenea, vor fi oferite premii constând în cupe, diplome, medalii si echipament sportiv.

Primele doua editii ale Cupei Unirii au fost câstigate de Lis Affair Tomesti (2011, 2012), iar ultimele doua editii (2013, 2014) au fost adjudecate de Design Construct Brasov. Cele mai bune performante ale unei echipe sucevene la Cupa Unirii au fost inregistrate in anii 2011 si 2014, cand Railex a ocupat de fiecare data locul 2.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Se pregătesc de Cupa Unirii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*