„Se poate întâmpla orice”

Bogdan Tudoreanu considera ca intalnirea de sambata dintre FC Botosani si Rapid, contand pentru etapa a 2-a a ligii secunde, este deschisa oricarui rezultat, chiar daca cele doua echipe au obiective diametral opuse.

Se intalnesc doua echipe cu obiective diferite: noi incercam sa evitam retrogradarea, iar ei trag la promovare. Tinand cont insa ca este un derby, se poate intampla orice pe teren. Baietii au luat pulsul Ligii a 2-a saptamana trecuta si sper sa fi invatat din greseli. Faptul ca cei din Botosani inca n-au debutat in campionat poate fi un avantaj pentru noi”, a declarat Bogdan Tudoreanu, la conferinta de presa de azi.

Chiar daca, spre deosebire de botosaneni, “ceferistii” nu vor juca pe o prima extraordinara pe Municipal, secundul Ion Buzoianu crede ca va conta mult modul in care se vor mobiliza “alb-visinii” in meciul de sambata.

La prime nu ne putem compara. Ei sunt la supermarket, iar nu suntem la chiosc de bazar. Conteaza mult la noi lipsa jucatorilor experimentati, dar cei care vor face deplasarea la Botosani trebuie sa se mobilizeze cu atat mai mult. In repriza a doua a meciului cu Tulcea s-a vazut ca echipa are puterea sa isi revina, sa se organizeze si sa lupte pana la ultimul fluier”, a declarat preparatorul fizic al Rapidului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Se poate întâmpla orice”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*