Se întoarce Andronic!?

Presedintele Cetatii, Dumitru Moldovan a anuntat ca se va intalni saptamana viitoare cu Adrian Porumboiu pentru a stabili ce vasluieni ar putea veni la Suceava. Printre numele vehiculate se afla si sucevanul Dorian Andronic(foto).

Dupa ce portarul Mihai Luca a lasat banca de rezerve a Vasluiului pentru a evolua la Cetatea, un fost alt jucator al Cetatii ar putea reveni acasa. Dorian Andronic se afla pe lista de jucatori cu sanse mici de a evolua pentru echipa lui Porumboiu si se zvoneste tot mai mult ca fundasul este ca si imprumutat la Cetatea.

“Cand am vorbit cu domnul Porumboiu, mi-a spus ca lotul Vasluiului va reveni in Romania, sambata, 14 februarie. In cele din urma Viorel Moldovan si elevii sai vor ajunge astazi acasa. De aceea, ma voi intalni cu Adrian Porumboiu saptamana viitoare pentru a vedea ce jucatori este dispus sa ne imprumute. Andronic ? A jucat destul de multe meciuri in Liga I, cu Steaua, cu CFR Cluj si chiar a dat un gol. Ar fi culmea sa nu-l vrem” a marturisit presedintele Cetatii. Dumitru Moldovan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Se întoarce Andronic!?"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*