Se mulţumesc şi cu o remiză

Formaţia Pandurii Tîrgu Jiu nu se va baza în disputa cu Universitatea Suceava pe serviciile lui Andrei Păiuş şi Paul Giotoiu. Gorjenii sunt hotărâţi să le ia două puncte “studenţilor”, dar nu ar refuza o remiză.

La fel ca Universitatea, Pandurii Tg Jiu a început anul cu o victorie, impunându-se, în etapa precedentă, pe terenul formaţiei Dinamo Călăraşi. Pentru echipa antrenată de Liviu Andrieş, întâlnirea cu Universitatea reprezintă începutul unei serii cu jocuri foarte grele, următorii adversari fiind Ştiinţa Bacău, Politehnica Timişoara, Benfica Lisabona şi HCM Constanţa.

“Eu vreau 1 solist, nu merg pe X, dar până la urma orice punct contează. Ca şi pregatire a jocului noi vrem să câştigăm, dar va fi foarte greu. Întâlnim un adversar bun, ne aşteaptă un program foarte greu în perioada următoare şi trebuie să luăm fiecare meci în parte ca să vedem cât de mult putem scoate”, a declarat Liviu Andrieş pentru Gorj TV.

În meciul cu Universitatea, gorjenii nu vor conta pe doi jucători. Antrenorul gazdelor, Liviu Andrieş, a anunţat că îl va menaja pe Andrei Păiuş, iar Paul Giotoiu abia a început recuperarea după o accidentare mai veche.

“Păiuş va sta pe bancă, dar nu va juca pentru că încă nu este refăcut total. Se află în perioada de pregătire, trebuie să îşi refacă musculatura la nivelul braţului şi nu are rost să riscăm”, a precizat tehnicianul gorjenilor.

Nevoit sa urmareasca meciul de pe margine, pivotul Paul Giotoiu considera ca echipa gazda porneste cu prima sansa in meciul contra Universitatii: “Atmosfera la echipă e bună, mai ales acum după victoria de la Călăraşi. Conducerea şi-a făcut şi ea treaba şi a achitat restanţele. Vine meciul cu Suceava şi e greu. E o echipă diferită de Dinamo, dar suntem favoriţi pentru că jucăm acasă. Avem 60% şanse la victorie, însă există acea probabilitate să prinzi o zi mai slabă şi atunci ai probleme. Eu sper să trecem de Suceava.”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Se mulţumesc şi cu o remiză"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*