Se joacă la Suceava!!!

În cazul în care va trece de Bern Muri, Universitatea va juca în finala Challenge Cup la Suceava. Deşi iniţial s-a pus problema ca meciul de pe teren propriu să se dispute la Botoşani sau la Roman, conducerea clubului sucevean a făcut eforturi mari pentru ca sala de la LPS să îndeplinească criteriile impuse de Federaţia Europeană de Handbal.

Până pe 22 aprilie, clubul Universitatea trebuie să anunţe Forul European în ce sală va juca în cazul în care echipa se califică în finala Cupei Challenge. Chiar dacă cerinţele pentru găzduirea unei astfel de partide păreau imposibil de îndeplinit, şansele ca sala LPS să fie gazda finalei Challenge Cup au crescut considerabil în ultimele zile.

“In cazul incare vom ajunge in finala, noi vom propune sa jucam in sala noastra, cu amenajarile pe care la solicita Federatia Europeana. Vom vedea daca spatiile pentru presa vom putea sa le amenajam cu minimul de costuri pentru a fi corespunzatoare unui asemenea eveniment sportiv” a anuntat directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan.

Una dintre cele mai importante condiţii pentru a putea găzdui finala Challenge Cup se referă la teren. Astfel, clubul Universitatea trebuie să beneficieze de o suprafaţă de joc care să aibă demarcate doar liniile terenului de handbal. Din fericire, conducerea clubului a găsit soluţii pentru rezolvarea acestei probleme.

“Pentru suprafata de joc avem mai multe variante. Una ar fi sa lipim autocolante, dar daca aceasta varianta nu va fi optima, am intervenit la doua cluburi din Liga Nationala care ne-au promis ca vor asigura suprafata si montarea acesteia in timp util”, a mai spus Petru Ghervan

În cazul în care se va califica în finala Cupei Challenge, Universitatea va întâlni într-o dublă manşă, câştigătoarea dintre Beşiktaş şi UCM Reşiţa.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Se joacă la Suceava!!!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*