Se aşteapta la un meci greu

Victoria cu Minaur a fost uitată deja de handbaliştii suceveni. Jucătorii lui Leonard Bibirig se gândesc acum doar la meciul din următoarea etapă, cu CSM Medgidia, formaţie pe care o consideră periculoasă.

Chiar dacă mulţi o vedeau ca şi retrogradată, Medgidia a început bine actuala ediţie de campionat. Părăsită în vară de antrenorul Ion Crăciun dar şi de câţiva dintre cei mai buni jucători, echipa dobrogeană a reuşit să învingă în prima etapă Politehnica Timişoara. Suceveanul Adrian Chiruţ nu a fost suprins de acest rezultat şi este de părere că următoarea adversară a Universităţii a rămas o echipă puternică.

“Situatia de acolo este similara cu a noastra. Cum noi avem accidentati, asa si ei s-au despartit de cativa jucatori in vara. Au ramas in schimb jucatori care se cunosc intre ei. Sunt sigur ca vom avea un meci foarte greu, mai ales ca jucam in deplasare”, este de parere interul Universitatii.

De aceeaşi părere este şi Constantin Brădăţan. Extrema dreaptă a Universităţii recunoaşte că fiecare meci de campionat îi dă emoţii.

“Personal cred ca acest campionat este un pic altfel decat celelalte. Este mai echilibrat, de aceea este greu sa te gandesti ca un adversar este mai usor sau mai dificil. Trebuie sa fii foarte atent pentru ca fiecare pas gresit te poate trimite intr-o zona foarte periculoasa. Ma refer la iesirea din zona indeplinirii obiectivului, ceea ce nu ar fi in regula pentru noi”, a afirmat Bradatan.

Meciul dintre CSM Medgidia şi Universitatea Suceava, contând pentru etapa a treia a Ligii Naţionale, este programat pe 27 septembrie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Se aşteapta la un meci greu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*